Letar du efter ditt skolschema så hittar du det här:

Time Edit Chalmers
 


Mottagningsvecka 1

Tisdag 21 aug:
Mottagning på Götaplatsen kl. 08:30
Det har äntligen blivit dags att inleda fyra fullspäckade mottagningsveckor! Chalmers bjuder dig på lunch på Lindholmens kårrestaurang. Under dagen kommer det vara upprop, glöm ej ta med giltig legitimation!
 
 
Onsdag 22 aug:
Nollbrickstillverkning
Andra dagen på mottagningen och nollbrickstillverkningen står i fokus. Du får lära känna dina klasskompisar bättre och intromatten drar igång. Unionen bjuder också på en lunchföreläsning.
 
 
Torsdag 23 aug:
Tipspromenad och Sittningen á la H med eftersläpp
Tipspromenad på campus och H6 håller i en sittningsföreläsning där Nollan lär sig hur det går till på en riktig Chalmerssittning. Alla föreningar på sektionen bjuder sen in till Nollans första sittning! Efter sittningen håller DKV avställda i eftersläpp, det blir en fartfylld kväll för Nollan.
 
 
Fredag 24 aug:
Chalmersorientering med DSC, Chilla med HD & Rustet pub
Under denna dagen får Nollan möjlighet att se mer av våra fina campus på orienteringen med din pHaddergrupp. Lugn, bara lugn, man går runt banan. Dagen avslutas sedan på Lindholmen där du kan välja mellan att spela spel i alla olika former med HD eller gå på huspub som arras av Rustet.
 
 
Lördag 25 aug:
Nolluppdragsdag & Provsits
Nolluppdragen är en fantastisk tradition där Nollan i grupp får utföra uppdrag runt om i Göteborg. Detta brukar leda till roliga minnen och mycket skratt. Senare på kvällen är det dags att visa dina nya sittningskunskaper på en sittning med NollK.
 
 
Söndag 26 aug:
NollKollo
NollK tar dig med ut till en vackert belägen plats på kusten där äventyr, brännboll, bad, grill och mys står på schemat. Nollan kommer också få chans att lära känna våra underbara pHaddrar bättre.
 

 

Mottagningsvecka 2

Måndag 27 aug:
Häfvträning DKV och spelpub HD
DKV ser till att du lär dig allt du kan behöva kunna om att häfva och senare på dagen arrar HD spelpub där du kan spela spel i alla dess former och äta godis i mängder!
 
 
Tisdag 28 aug:
Glassätning och Häfv
HD bjuder på glass under lunchen och DKV bjuder in till ett storslaget häfv nere i 11:an. Visa vad du går för eller bara sitt och ha det gött i trevligt sällskap.
 
 
Onsdag 29 aug:
Tivoli & Bastufäzt
På campus Johanneberg bjuds det på en mängd olika aktiviteter i alla former enligt riktig tivolianda. H6 arrar också en varm och traditionsenlig bastufäzt med sittning på kvällen.
 
 
Torsdag 30 aug:
Slottskogskväll
Flera olika föreningar bjuder in till en mysig kväll i Slottsskogen med brännboll, grill och riktigt gött häng.
 
 
Fredag 31 aug:
Mottagningskampen: Kappseglingen & Kräftskiva
Som en del av mottagningskampen får Nollan chansen att tävla mot andra sektioner med egenbyggda båtar i kappseglingen. Kom och heja på H! På kvällen arrar H6 sin årliga kräftskiva där kräftor i mängder och förstaklassig underhållning utlovas.
 
 
Lördag 1 sep:
Finsittningar & FestU
NollK håller en exklusiv och mystisk sittning du sent kommer glömma. Samtidigt ordnar Rustet en fartfylld sittning enligt temat vilda västern, yeehaa! Kvällen avslutas på FestU där kårhuset på Johanneberg får en ny skepnad.
 
 
Söndag 2 sep:
Rafting med DSC
En dag full med roligheter står på schemat när DSC ordnar den årliga Raftingen.
 

 

Mottagningsvecka 3

Måndag 3 sep:
Terminstart, Räknecafé & Rustet BBQ
Nollans första termin på Chalmers börjar och SnH håller räknecafé. På kvällen tänder rustet grillarna så ta med dig nått gött att grilla och njut av en kväll i det bästa av sällskap.
 
 
Tisdag 4 sep:
NollpoQuarlen & Pub
DKV tar med Nollan och sitt häfvlag till Chalmersmästerskapen i häfv. Efter det avslutar vi dagen i vår egen sektionspub där pHoto arrar en grand premiere av Nollans egna Nolluppdragsfilmer.
 
 
Onsdag 5 sep:
Bastusittning NollK
Äntligen dags för bastusittning igen! Denna gång är det NollK som bjuder in till en riktigt het sittning. Mysterier kommer klarna och vem vet, kanske kommer Nollan få se lite av vad som döljer sig bakom masken...
 
 
Torsdag 6 sep:
Pubrunda och Rustet grillar
Klockan 15 slår 11:an upp sina dörrar för läsårets första pubrunda! Självklart är Rustet med och grillar även denna afton. Pubrundan fortsätter sedan mot Johannebergs många pubar. En riktig Chalmerstradition!
 
 
Fredag 7 sep:
Dagarna D & HD-LAN
DKVs heliga dagar D inleds. Delta i en helg full av överraskningar. Du kan också välja att spendera den här fredagen på Lindholmen där HD håller i ett LAN hela natten lång!
 
 
Lördag 8 sep:
Dagarna D och zkumgasque
På kvällen öppnar Gasquen upp för fest fylld med skum.
 
 
Söndag 9 sep:
Combat Archery Tag Mottagningskampen: Rocken
På dagen får Nollan testa på en rolig lagaktivitet som kan beskrivas som en salig blandning av paintball, spökboll och bågskytte. Efter det kan du jubla, applådera och dansa till musik från talangfulla Nollan. Följ med och stöd H’s band under en grym kväll!
 

 

Mottagningsvecka 4

Måndag 10 sep:
Räknecafé & Chalmeristmiddagen
SnH håller i mottagningens andra räknecafé och på kvällen arrar Harm den traditionsenliga Chalmeristmiddagen. God mat och ett ypperigt tillfälle för att prata med utexaminerade studenter och företagsrepresentanter.
 
 
Tisdag 11 sep:
PubF Björn Rosenström
Björn Rosenström kommer och spelar i 11:an! Det kommer bli en fartfylld kväll, minst sagt!
 
 
Onsdag 12 sep:
Gasquesittning med eftersläpp
Vårt fantastiska H6 arrar sittning i gasquen med eftersläpp. Kan inte slå fel!
 
 
Torsdag 13 sep:
Mottagningskampen: Finalen & Cheeret
Finalen genomförs på vår hemmaplan, ljuva Lindholmen! Publikens stöd räknas med i bedömningarna av grenarna så anslut dig till den största och vackraste hejarklacken så visar vi de andra sektionerna var skåpet ska stå! Under Finalen pågår även den femte deltävlingen i Mottagningskampen: Cheeret. Passa också på att njuta av en RUSTET-burgare för sista gången under mottagningen. Det är inte ovanligt att kvällen slutar på gasquen.
 
 
Fredag 14 sep:
Chilla med HD & Droopyaden
Äntligen är det dags igen, chilla och spela spel med HD. Det här är också dagen då Nollan får hänga tillsammans med H6 & DKV under Droopyaden där lekar och annat roligt utlovas.
 
 
Lördag 15 sep:
Finalsits & FestU
Den stora finalen då Nollan blir Nymble. En stor dag som denna firas med finsits. I sin finaste outfit genomför vi tillsammans en sprakande afton som fortsätter med FestU. Bör inte missas!