GENERAL

ROCK

Status: General
Attiralj: Stjärnor
Meriter: Kan hålla andan i över 6 minuter
Styrkor: Ansiktsbehåring och tålamod med resterande NollK
Svagheter: Existerar inte
Mutas lättast med: Vitt guld
 
För denna man bör Nollan passa dig. Han verkar lugn men inombords är han som en rykande vulkan. Om Nollan lyckas få honom att skratta kan Nollan känna sig stolt. Med ett hjärta av guld kommer han att vara högsta huvudet (både bokstavligt och bildligt talat) i Chalmers mest eminenta NollK.
 


 

KA$$ÖR

 

ASTRA

Status: Rikast i NollK
Attiralj: Dollartecken
Meriter: Var en gång världens starkaste
Styrkor: Prokrastinering
Svagheter: Koffein och socker
Mutas lättast med: Göteborgsskämt
 
Det här är en tjej med skinn på näsan. Världsvan och med ett sinne för pengar kommer hon att hålla koll på ekonomin. Hon behärskar alla de nordiska språken och några därtill. Astra besitter ett skratt som smittar av sig som Nollan bör kämpa för att locka fram. Denna heta brud vet oftast inte vad hon vill, men att hantera Nollan är inga problem.
 


 

INKÖPSCHEF

PAASO

Status: Kramgoast i NollK
Attiralj: Droopy
Meriter: Svärmorsdröm sedan födseln
Styrkor: Charm och koordination
Svagheter: Finska
Mutas lättast med: En kram och lakrits
 
Killen från de finska skogarna har ögon som glittrar likt stjärnorna och samlar sponsorer likt en gud. Nollan bör inte luras av hans yttre charm, då han inte är att leka med. Med sin intelligens inom många olika områden bör Nollan passa sig vad hen säger. Som den goda lagspelaren han är håller han ihop gruppen, och varje dag avslutas bäst i bastun med sin lurviga kompanjon vid sin sida.
 


  

PR-CHEF

QAVA

Status: Snyggast och drygast i NollK
Attiralj: Piska och armband av finaste lädret
Meriter: Symaskinskörkort
Styrkor: Har alltid rätt
Svagheter: Fickparkering, trappor och dålig humor
Mutas lättast med: Tryffelbrie
 
Qava är inte att leka med, det ska Nollan ha klart för sig. Detta är tjejen som inte tar någon skit och i diskussion kan hon snacka ner även den mest erfarna advokat. Med en vilja av stål räds hon inget och Nollan bör passa sig för att göra henne upprörd. Men trots sitt hårda yttre kan hon faktiskt ibland vara riktigt snäll.
 


 

PR-CHEF

PARIS

Status: Snyggast och drygast i NollK
Attiralj: Handklovar
Meriter: Ayia Napa 2016, frågor undanbedes
Styrkor: Chalmers (självutsedda) bästa wingman
Svagheter: Tålamod och ecodriving
Mutas lättas med: Bra gyckel
 
Paris är inte längre en stad, det är hon som är R i PR och Nollan bör se upp för denna tuffa brud. Hon är en tävlingsmänniska utan dess like och får alltid som hon vill. Med erfarenheter från gymvärlden kan hon få även den tuffaste crossfitutövaren att be om nåd på sina bara knän och Nollan gör bäst i att aldrig ifrågasätta henne. Trots detta kommer hon alltid finnas där för dig Nollan.
 


 

PHADDERCHEF

GRANNY

Status: Snällast i NollK
Attiralj: Glenn
Meriter: Tog sig till rätt sida av älven
Styrkor: Chalmers bästa katt vakt
Svagheter: Sär skrivning
Mutas lättast med: Söt saker
 
Låter det som hon skulle bjuda in dig på kaffe och kaka? Då trodde Nollan fel. Dessa behåller hon för sig själv. Denna bestämda tjej vet vad hon vill och Nollan bör inte komma i hennes väg. Med sin kreativitet kommer hon att sätta färg på tillvaron, något som alla uppskattar, även du Nollan.
 


 

PHADDERCHEF

ÄRROR

Status: Snällast i NollK
Attiralj: Kortlek
Meriter: Cyklat Europa runt
Styrkor: Energi och tight rumpa
Svagheter: Identitet
Mutas lättast med: Dåliga skämt
 
Med ett namn som kan vilsleda Nollan har vi här killen med huvudet på skaft. Med en viss förvirring tar han sig igenom vardagen och håller pHaddrarna i schack. Ihärdig likt en viking och med en rebellisk karaktär kommer han förgylla mottagningen 2018. Nollan ska ha klart för sig att Ärror märker allt och har alltid svarta boken i högsta hugg.
 

 

ØHLCHEF

MIKE

Status: Törstigast i NollK
Attiralj: Øhlöppnare och nitar
Meriter: Seglat över Atlanten och äger en diskmaskin
Styrkor: Alltid ett leende på läpparna
Svagheter: Tillväxthormoner och skoaffärer
Mutas lättast med: Øhl
 
Trots sin längd på 158 är hon inte att leka med. Denna orädda tjej bör Nollan hålla ett öga på då hon har en tendens att dyka upp vid de mest oväntade tillfällena. Ingenting skrämmer denna tjej, förutom spindlar. En tuff brud i liten förpackning och med øhlöppnaren Vilgot finns hon alltid där för att öppna din dricka.
Kom ihåg: festen börjar inte förrän Big Mike anlänt.
 


 

NOLLUPPDRAGSCHEF

HALT

Status: Roligast i NollK
Attiralj: Nitar
Meriter: Är med på noterna
Styrkor: Tänder på allt
Svagheter: Skidåkning och mjölkprotein
Mutas lättast med: Chokladbollar
Att denna stencoola brud har nitar som attiralj är mycket passande då hon är vass som få. Hon flyttade från sydligare breddgrader för att hamna i de varma skogarna. Som tur var fann hon tillslut sin väg till Sveriges hjärta - Göteborg, och sedan dess har det inte varit en grå dag. Man vet aldrig var man har henne, det ska Nollan veta.